На Житомирщині, де нещодавно було зафіксовано багато пожеж, вогонь знову наробив біди.

У вівторок, 28 квітня, в Житомирській області поблизу кордону з Білоруссю спалахнула нова пожежа. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСЧС) в Facebook.

Зазначається, що біля села Рудня-Перганська Олевського району спалахнув трав'яний настил. Рятувальники ліквідували вогонь та намагаються локалізувати горіння лісової підстилки.

пожежа, ілюстративне фото: dsns.gov.ua
пожежа, ілюстративне фото: dsns.gov.ua

"У другій половині дня близько 15.00 в Олевському районі Житомирської області відбувся спалах трав'яного настилу, яке поширилося на лісовий масив Поліського природного заповідника поблизу с. Рудня-Перганська, місцями пожежа переходив у верховій ... За допомогою авіації ГСЧС вдалося ліквідувати вогонь, тривають роботи по локалізації горіння лісової підстилки, пеньків і деревини ", - йдеться в повідомленні.

До гасіння пожежі залучено 124 людини і 26 одиниць техніки, у тому числі від ГСЧС 59 чоловік особового складу та 14 одиниць техніки, з них 3 літаки АН-32П.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на боротьбу з лісовими пожежами на Житомирщині та у Чорнобильській зоні кинуті тисячі рятувальників

Як повідомляв портал Знай.ua, пожежа в Полтавській області знищила 50 га лісів і полів

Також Знай.ua писав, пожежі в Чорнобильській зоні перетворили унікальні місця в пустелю.