Вперше в Україні запустили сайт з медитаціями - https://medytui.online/. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти в такий непростий час впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході. Цю ініціативу запустила міжнародна компанія «Маревен Фуд Європа», а підтримали зірки українського шоу-бізнесу: Марічка Падалко, Сергій Бабкін, Павло Зібров, Юрій Горбунов. Вони прийняли участь у записі кількох коротких аудіомедитацій, мета яких - допомогти людям і медичному персоналу пережити епідемію.

Марічка Падалко налаштує на бадьорий ранок і розповість, як провести вдало і приємно день. «Ранкова медитація» допоможе сфокусуватися на головному в житті.

З медитацією Сергія Бабкіна можна позбутися від стресу, втоми і дратівливості. Ці негативні емоції не дають можливості спілкуватися з людьми і приділяти увагу своїм рідним. За допомогою «Антистрес-медитації» вдасться відволіктися від щоденних турбот і розслабитися.

З тривогою допоможе впоратися Юрій Горбунов. «Релаксуюча медитація» дозволить звільнити свій внутрішній простір від страху, образ, від усього зайвого і непотрібного. Вона спрямована на внутрішній світ людини і допоможе відновити психологічне та фізичне здоров'я.

А Павло Зібров з допомогою «Медитації перед сном» допоможе налаштуватися на здоровий і міцний сон, це позитивно позначиться на загальному самопочутті людини.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Допомога бізнесу

Підприємство «Маревен Фуд Європа» також активно надає матеріальну допомогу, виділяючи продуктові набори найбільш незахищеним категоріям населення міста Біла Церква, де розташований завод компанії. А для медичних працівників білоцерківської лікарні №3 було придбано вкрай необхідні товари вітчизняного виробництва: захисні маски, рукавички та експрес-тести на коронавірус.

Фото 1 из 5.
Фото 2 из 5.
Фото 3 из 5.
Фото 4 из 5.
Фото 5 из 5.

Для надання допомоги також були обрані лікарні в регіонах з найбільш високим рівнем захворюваності. У колаборації з helsi.me компанія «Маревен Фуд Європа» підтримала понад 700 медичних працівників в 12-ти клініках Київської, Тернопільської та Чернівецької областях. Усім медичним працівникам цих клінік були передані набори локшини і супів швидкого приготування Rollton, адже в цей нелегкий час кожен потребує підзарядки, як духовної так і фізичної.

Ні для кого не секрет, що в стресових ситуаціях і в періоди максимального фізичного та емоційного напруження, вкрай важливо мати можливість розслабитися на кілька хвилин і перезавантажитися, наприклад, в обідню перерву. Тепер така прекрасна можливість відновити сили є і у наших медиків.