Для матері немає нічого важливіше і цінніше в житті, ніж її дитина. Дні і ночі проводить мама біля колиски новонародженого, піклуючись про нього, годуючи і ревно молячись, щоб Вищі сили вберегли її від негараздів. Ми поділимося з вами сильної материнською молитвою до Богородиці про діток. Цими словами мама може звертатися до нашої Заступниці та Охоронниці, просячи про здоров'я і благополуччя для малюка. Як відомо, материнська молитва має величезну силу, адже вона найщиріша, і йде від самого серця.

Молитва до Богородиці за дітей

О Пресвята Владичице Дiво Богородице, спаси i збережи пiд покровом Твоїм дiтей моїх (iмена), усiх отрокiв i немовлят, хрещених i безiменних, i тих, що в утробi материнськiй. Покрий їх ризою Твого материнства, зрости їх у страсi Божому i в покорi батькам, ублагай Господа мого i Сина Твого, щоб дарував їм корисне для спасiння їхнього. Доручаю їх материнському пiклуванню Твоєму, бо Ти є Божественна Покрова рабам Твоїм.
Амiнь.

Читати цю молитву можна в будь-який час доби, необмежену кількість разів. Завдяки їй всі діти - і діти, і підлітки будуть під Божественної захистом і мати зможе спати спокійно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, у МВС розповіли, скільки тисяч українців на Великдень порушили святий карантин і були покарані.

Як повідомляв Знай.uа харків'яни наплювали на карантин і стовпилися в церквах заради Великодня, - "Вони думають, що безсмертні".

Також Знай.uа писав, Київ святкує Великдень в умовах карантину.