У Києві приземлився спецрейс, який привіз українців з Мілану. Цим літаком додому повернулося 187 наших співвітчизників - основна маса людей приїхали з роботи.

Пасажир рейсу розповів, як все було після посадки в Борисполі. Про це повідомляє Telegram-канал KlymenkoTime, який оприлюднив відповідні фото та відео.

"Пройшов температурний скринінг, сказали всім залишатися на місцях, до особливих розпоряджень. Температуру поміряли, перевірили паспорт і наявність додатку в мобільному (для самоізоляції — ред.), зйомку заборонили" — розповів учасник спецрейсу.

Чоловік зазначив, що у термінал людей вивозили групами. При цьому одного пасажира залишили в літаку, забравши паспорт. За словами учасника подій, зовні він нібито схожий на іноземця.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Далі, вже в терміналі, у всіх знову перевірили паспорти і уточнили адресу самоізоляції, звіривши її з адресою в додатку.

Пасажир зазначає, що люди похилого віку трохи переживали, але прикордонники вели себе привітно.

І хоча зйомку, за словами очевидця, заборонили, він все-таки дещо зафільмував на телефон. Як видно з відео, біля входу в термінал чергують водії автобусів з різних регіонів, також багато таксі. Отже, дістатися додому можна — за гроші, звичайно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, режим самоізоляції українців буде відстежуватися за допомогою мобільного додатку

Як повідомляв портал Знай.ua, українські заробітчани зможуть повернутися до Польщі та Чехії, але за однієї умови

Також Знай.ua писав, карантин в Україні не закінчиться 11 травня, але дихати стане легше