Туреччина, Єгипет, Албанія і Китай - ось топ країн, звідки українцям привозять продукти. Саме такими надписами рясніють цінники у супермаркетах. Здебільшого завозять з-за кордону свіжі овочі і фрукти. Про це написав відомий журналіст та блогер Михайло Шнайдер у своєму Facebook.

"Друзі, з овочевим розкладкам наших супермаркетів, з легкістю можна вивчати світову географію. Тільки от на превеликий жаль... Україна там зустрічається дуже і дуже рідко", - пише Шнайдер.

Користувачі у коментарях зауважують, що потрібно зобов’язати законом супермаркети щоб мінімум 70% овочів і фруктів були українські і все.

"У нас стара наполовину зіпсована картопля українського виробника 18-20. Вибір очевидний. Нашому виробнику разом з посередниками жадності б менше та вирощувати з дотриманням вимог щоб могли сертифікацію пройти. А так торгують дворами та базарами без належної перевірки якості. У вказаних цінах закладено ще й великі транспортні витрати, а ціни наших господарів вище і без таких витрат", - додає користувач під ніком Наталія Бугайчук.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, глава "Укрпошти" Смілянський заробив під мільйон гривень, поки українці сидять на карантині.

Як повідомляв Знай. ua, Сергій Лещенко заробив колосальні гроші в "Укрзалізниці".

Також Знай. ua писав, що українці влаштували стовпотворіння в церквах перед Великоднем, чим загрожує порушення карантину.