Українка придбала в одеському супермаркеті торгової мережі "Сільпо" сир зі знижкою. Відкривши його вдома, вона побачила, що сир непридатний до вживання: він мав неприємний запах ацетону, сторонню плісняву, а його маса була неоднорідною.

Про це повідомляє Telegram-канал Народный ревизор, який публікує скарги та негативні відгуки українських споживачів.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

"Неблагородні пліснява. Дівчина купила сир камамбер по акції, а вдома побачила, що продукт з пліснявою, патьоками і коричневими плямами. Продукт також мав різкий запах ацетону і фарби. За консистенцією неоднорідний, всередині - якісь грудочки. Терміни виготовлення в порядку", - йде мова в оригінальному дописі.

Споживачка стверджує, що придбала сир у супермаркеті "Сільпо" в одеському "Гагарін Плаза".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Камамбер - це сорт французького м'якого сиру з білою пліснявою, але ніяк не з цвіллю. Очевидно, покупець має відчувати розчарування і сум через таку невдалу покупку.

Варто звернути увагу, що товар продавався зі знижкою у 25 відсотків. Це жодною мірою не виправдовує продавця, а, навпаки, є свідченням того, що йому, імовірно, були відомі деякі проблеми з товаром.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Про те, чи звернулася жінка до адміністрації супермаркету, вона не повідомляє.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці спіймали жінку за ганебним заняттям у "Сільпо".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Сільпо помітили кричуще порушення норм карантину, нависло просто над випічкою - фото.

Також Знай.ua писав, що На полицях у "Сільпо" оселився запліснявілий хамон, такого "делікатесу" гурмани ще не бачили.