У 2020 році відзначається 75-я річниця закінчення Другої світової війни і перемоги над нацизмом. У багатьох державах світу планувалося провести масштабні публічні заходи у зв'язку з ювілеєм. Особливо широке святкування планувалося в Російській Федерації та ряді країн СНД, де в першу чергу відзначається 75-річчя Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні.

Кульмінацією урочистостей повинні були стати військовий парад, безсмертний полк і салют на День Перемоги 9 травня 2020 року.

"Золото" з вшанування героїв у 75-ту річницю Перемоги ми сьогодні однозначно віддаємо пілотажній групі Харківського аероклубу ім. В. С. Гризодубової. Вони пролетіли над Чугуєвом ось таким чином.

Видовище заслуговує на аплодисменти, адже українські пілоти показали всю потужність у силу у небі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Не сиди вдома, але до чужої жінки не лізь" – Лукашенко дав напуття білорусам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лукашенко назвав справжню причину страждань людей від вірусів – "Треба захищати болота".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відмовився підтримати Лукашенка, Білорусь залишиться з Путіним сам на сам.