9 травня - важливе свято для великої кількості людей у всьому світі, росіян у тому числі. Більше того, сучасна російська влада активно використовує це свято для консолідації росіян навколо певних політичних ідей і поглядів, проводячи паради та авіашоу навіть у дні карантину. Це не завадило збройним формування РФ сьогодні 7 разів порушити режим припинення вогню.

Про ситуацію на фронті йдеться у вечірньому зведенні, опублікованому на сторінці Операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Як повідомляють у Штабі ООС, бойовики застосували "заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - запевняють українські військові.

Порушення режиму припинення вогню відбулось і 8 травня, що було зафіксовано спостерігачами. За останні два дні сили противників обстріляли позиції українських військових біля Красногорівки, Опитного, Хутора Вільного, Кримським, Оріхового, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Широкине, Кам’янка, Оріхове та Кримське. Загиблих серед українських військових немає.

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 09 травня 2020 року #ООС...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 9 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше шакали Путіна розстріляли українця на Великдень - герой пішов, але пам'ять житиме вічно.

Як повідомляв портал Знай.ua, Боже, спаси і сохрани: потужна молитва-оберіг за наших воїнів на передовій.

Також Знай.ua писав, що На Донбасі загинув відчайдушний львівський воїн - гроза бойовиків та люблячий чоловік.