90-річна бабця Ріна з Закарпаття викликала фурор в Instagram. Її особистий блог веде онук, в аккаунті лише трохи більше десятка публікацій, зате фолловерів у бабуськи вже понад 24 тисячі.

Вона гасає полем на кабріолеті і знайомиться з файними хлопами. Дев’яносторічна Бабця Ріна з Закарпаття викликала фурор в Instagram. Акаунт бабці зареєстрував і веде її онук. Ріні вже заздрять подруги, а її сміх став упізнаваним у соцмережах.

Варто відзначити, що пенсіонерка навіть заспівала пісню президентові, у рядках йдеться, що вона би хотіла посидіти з ним за одним столом.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Блогерка на пенсії: 90-річна бабця Ріна з Закарпаття викликала фурор в Instagram

Вона гасає полем на кабріолеті і знайомиться з файними хлопами. Дев’яносторічна Бабця Ріна з Закарпаття викликала фурор в Instagram. Акаунт бабці зареєстрував і веде її онук. Ріні вже заздрять подруги, а її сміх став упізнаваним у соцмережах. ТСН вирушила в гості до блогерки. Більше відео дивіться на сайті http://tsn.ua/video/video-novini

Geplaatst door ТСН op Donderdag 7 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Самойлова прикрасила доньку в примадонну, буде відбивати Галкіна – "Пугачова на мінімалках".

Як повідомляв Знай.uа ведуча "Орла і Решки" Ивлеева епічно звалилася з жердини – "У тебе вже келишок".

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко зачарувала ідеальним обличчям – "Ви це бачили?".