Жінка поділилась історією життя і зворушила всіх, хто зназодиться у такому ж положенні. Сім років гарного життя у шлюбі жодного разу не наштовхували її на думки про зраду. За цей час у подружжя народилось двійко дітлахів. Після двох декретів жінка таки вийшла на роботу, а працювали вони з чоловіком на одній фірмі, але у різних відділах.

Романтика під час карантину, фото: gettyimages
Романтика під час карантину, фото: gettyimages

З чоловіком у них завжди були чудові відносини. Народження дітей і декрет ще більше нас зблизив, Максим завжди і в усьому мені допомагав. Єдине, що мене турбувало – це його постійна зайнятість і вічні відрядження. Я, звичайно, злилася за це, але розуміла, що годувати сім’ю якось треба і доведеться потерпіти. Сподівалася, коли вийду на роботу назад, усе владнається, і ми будемо більше часу проводити разом, але вийшло зворотне.

На роботі часу спілкуватись практично немає, а ще у чоловіка завжди вечірні наради і часті відрядження, хоча дружина свою роботу встигала виконати в межах робочого часу. Але це її ніколи не насторожувало.

Подарунок від коханого завжди бажаний та очікуванний
Подарунок від коханого найніжніший, kh.vgorode

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Днями я проходила повз один із кабінетів і і почула там розмову колег – дівчат з мого відділу. Вони жваво обговорювали роман мого чоловіка з його помічницею, щиро жаліючи при цьому мене. З того, що вдалося почути – це у них триває вже протягом року. Ось тобі і відрядження, і ділові вечері. В той день працювати я так вже і не змогла. Мені хотілося підійти до тих дівчат, все розпитати, але я себе стримала. Спочатку я вирішила, що потрібно поговорити з чоловіком про це. В глибині душі вірила, що це якась помилка або просто розмови заздрісників", - зітхає жінка.

Пошук роботи, домашній офіс, ілюстративне фото: pixabay.com
Пошук роботи, домашній офіс, ілюстративне фото: pixabay.com

"Час до вечора в цей день тягнувся дуже довго. Я все перебирала в голові почуте і порівнювала факти, на які раніше не звертала належної уваги. Коли побачила чоловіка біля машини, відразу випалила, що все знаю про його нове захоплення і хочу пояснень. Він навіть оком не моргнув. Склалося враження, що він ніби чекав подібної розмови. Чоловік почав мене заспокоювати і запевняти, що все це брехня. За його словами, помічниця давно нерівно до нього дихає, про це знають усі, бо вона сама і розпускає ці плітки. Чоловік запевнив мене, що мені нема про що хвилюватися", - ділиться вона.

На наступний ранок Максим був уважним і люб’язним, як завжди. Він ще раз повторив, щоб я не слухала всякі там плітки, а вірила тільки йому. Він навіть зізнався, що любить мене, чого давно вже не робив. Його слова були надто переконливі. Не знаю, хто з них говорить правду, а хто бреше. Адже хочеться вірити, що чоловік мені не зраджує, але сумніви все ж є. Тепер не знаю, чи повірити чоловікові на слово чи і далі носити в своїй душі тягар недовіри.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Багатодітній вдові героя АТО на Львівщині спалили дім, ні краплі жалю: "Серце розірвалося".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві багатодітна мати втомилася від побоїв і насадила чоловіка на ніж, - "Обіцяв відрізати голову і..."

Також Знай.ua писав, що Новий закон боляче вдарить по багатодітним сім'ям: пільг і субсидій не бачити.