Хоча значна кількість торгових точок старається ретельно пильнувати за слідуванням санітарних норм, особливо у час карантину, подекуди спостерігаються кричущі порушення. Так, у одному з львівських магазинів покупці побачили двох голубів, які вільно прогулювалися однією з коробок.

Про це повідомляє Telegram-канал "Черный список", який спеціалізується на публікації скарг споживачів на продовольчі товари та магазини.

"Таргани були, миші були, кого ще не було? Голуби!

В магазині «Солодощі» на вулиці Перова, 1. Прямо скажемо, ці пташки - не найвдаліші гості для продуктового магазину.", - йде мова в оригінальному дописі, до якого прикріплене відео. На записі можна побачити підтвердження тому, про що написано у пості.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто зазначити, що, згідно з актуальними науковими даними, птахи не є переносниками коронавірусної хвороби Covid-19. Однак голуби можуть бути носіями інших зоонозних хвороб, тому їх присутність у продовольчому магазині більш ніж небажана. Багато людей вважають голубів "летючими пацюками" і особливо брудними тваринами.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Novus ковбаска "підморгнула" покупцям, приберіть їжу від екранів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Горобець чи продавець? Дика птаха борсалась посеред м'яса у Novus.

Також Знай.ua писав, що Клієнти підловили АТБ у продажі гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість чи навмисний хід".