Карантин, запроваджений в Україні через коронавірус, по всій видимості, набрид вже більшій частині населення. Тому йому присвячують навіть символічні акції. Наприклад, проявили креатив дайвери з Дніпра. Вони вирішили “втопити” карантин у водах головної річки України. Весь процес, зрозуміло, відобразили на відео.
Дайвери зробили опудало, що символізує карантин.

Назвали його чомусь “Максимком”. Вибір імені, на жаль, так і залишився таємницею. Для виготовлення опудала взяли старий костюм хімічного захисту, написали на ньому ім'я “Максимки”, і написали дату – 2020 рік. Після цього опудало посадили в коляску мотоцикла, і разом з мотоциклом відправили на дно Новомиколаївського водосховища.
“Максимко” навряд чи прискорить повноцінне зняття карантину, але головне, щоб пандемія більше не поверталася і подібних заходів і обмежень вводити більше не довелося. Нехай COVID-19 покоїться на дні Новомиколаївського водосховища разом з “Максимкою”.

Нагадаємо, українець у "Сільпо" знайшов гостру начинку, замість вареника скальпель хірурга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шматки м'яса на асфальт, а потім у шлунок — супермаркет показав всю любов до українського покупця, фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Покупець супермаркету хотів поласувати цукеркою, але його випередила личинка - "Весна прийшла..."