Ніцой напала на Зеленського через зниклі пряники та "пи*дливі" обіцянки – "Тепер вже ваші члени…"

Дитяча письменниця Лариса Ніцой, відома своєю активною позицією з захисту української мови, жорстоко розкритикувала президента Володимира Зеленського, а також назвала його "брехуном", адже він не виконує обіцянки, а "лише махає батогом".

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

А як же Кароль? Балан заговорив українською мовою про пробачення в обіймах іншої жінки

Популярний молдавський співак, тренер українського вокального шоу "Голос країни" Дан Балан оприлюднив новий кліп на пісню #всепробачати. Знаменитість написав пісню українською мовою для дуету з переможницею 9 сезону "Голос країни" Оксаною Мухою, пише ТСН.

Неефективна освіта - батьки збунтувалися проти дистанційки школярів, діти не розуміють

У період пандемії та карантину в Україні багатьом матерям довелося самостійно займатися навчанням своїх дітей. Вони також висловлюють занепокоєння щодо ефективності дистанційної шкільної освіти. Про це повідомляється в опитування "Жінки в умовах пандемії і їх потреби", проведене "Центром прав людини ZMINA".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Дистанційна освіта, фото YouTube
Дистанційна освіта, фото YouTube

З життя пішов легендарний актор серіалу "Друзі" та кінострічки "Американський пиріг"

У Лос-Анджелесі з життя пішов популярний комедійний актор, який зіграв ролі у фільмах "Американський пиріг: Весілля" та відомому ситкомі "Друзі", Фред Віллард.

Відтак, як відзначається, про смерть актора розповіла його донька, щоправда, аж після двох днів. За її совами "знаменитий чоловік пішов з життя "дуже мирно", а точніше з природніх причин – на час смерті йому було 86 років.

Серіал "Друзі", фото: gettyimages
Серіал "Друзі", фото: gettyimages

"Слуга народу" Зеленський втрачає мільйони, відосікі не заходять - головні розчарування українців

Навесні 2019 року, тоді ще амбітного коміка, Володимира Зеленського називали "віртуальним кандидатом". Таке прізвисько у ЗМІ Зеленський отримав завдяки тому, що замість традиційної виборчої кампанії він вів комунікацію з виборцями через соціальні мережі, перш за все за допомогою "відосіків".

Володимир Зеленський, фото: YouTube
Володимир Зеленський, фото: YouTube