Варто нагадати нашим читачам, що в Україні з понеділка, 25 травня, повинні послабити карантинні заходи, які запровадив уряд через пандемію коронавірусної інфекції. Першою радісною новиною виступило відкриття дверей дитячих садків.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що дане рішення уряд прийняв на засіданні 20 травня. Саме тому батькам варто дізнатися, як працюватимуть українські дитсадки. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Коронавірус_інфо".

"25 червня дитячі садки відновлять свою роботу. Однак, щоб перебування в дитячих садках було безпечним, насамперед для дітей, Міністерство охорони здоров'я України затвердило певні правила. Які саме, читайте в нашій інфографіці.", - пишуть автори публікації і додають інфографіку.

Нові правила для українських дитсадків, інфографіка: Telegram-канал "Коронавірус_інфо"
Нові правила для українських дитсадків, інфографіка: Telegram-канал "Коронавірус_інфо"

Раніше ми вже повідомляли, що в Міністерстві охорони здоров'я України заявили, що 11 областей країни не готові до нового етапу послаблення карантину, який стартував у п'ятницю, 22 травня. Так, серед областей, які не готові послаблювати карантин, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Хмельницька, Чернівецька та Закарпатська, а також Київ і Київська область.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський знайшов рішення для українських батьків — ослаблення карантину та дитячі садочки.

Як повідомляв Знай.uа Кличко назвав остаточну дату запуску транспорту – кияни просять скасувати жетони.

Знай.uа писав, у Харкові батьки підуть "на канікули" - Кернес сказав, коли відкриють садки.