Популярна торгова мережа "Молоко від фермера" може збувати прострочені продукти та реалізовувати товари сумнівної безпечності та якості - принаймні, таке про неї розповідає колишній співробітник.

Відповідна публікація була розміщена на Telegram-каналі "Народный ревизор", який ставить своєю метою боротьбу з неякісними товарами та послугами.

Як розповідає анонімний колишній працівник, "у всіх магазинах зіпсованого м'яса і ковбаси під 100 кг, і все це "добро" йде на переробку в булочки".

Є в нього претензії й до безпеки випічки, а також маніпуляцій з термінами придатності: "Хлібобулочні вироби також можуть лежати на полиці, де їх будуть їсти гризуни, дати виготовлення легко змінюються і зіпсований продукт продається під виглядом свіжого".

Популярні новини зараз

Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота

Три роки тягнув: українцю довелося заплатити аліментний борг у 250 тисяч грн, заради поїздки за кордон

Віктор Павлік з сином на руках зворушив усіх молодих матусь: пощастило дружині

Анна Богдан заговорила про зради після фіналу "Холостяка": "Ніколи не пробачу"

Показати ще

Особливу увагу звернув неназваний ексробітник на асортимент торгової марки "Рудь Запинки", стверджуючи, що вона виробляється з прострочки. "Купуючи цю продукцію у вас є реальні шанси отримати харчове отруєння", - стверджує джерело.

Хоча до публікації й прикріплені фото, однозначного висновку про значущі порушення з них зробити не можна. На жаль, інших доказів у пості на Telegram-каналі немає, тому перевірити звинувачувальні твердження дуже важко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, В Україні дозволять продавати прострочені продукти: купуєте на власний ризик, нічого не компенсують.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зіпсованим продуктам дають "друге життя" у супермаркетах: яка гниль може потрапити до тарілки.

Також Знай.ua писав, Пів року прострочення: запоріжцям впарюють напівгнилі "смаколики", - обережно, може знудити.