Популярна торгова мережа "Молоко від фермера" може збувати прострочені продукти та реалізовувати товари сумнівної безпечності та якості - принаймні, таке про неї розповідає колишній співробітник.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідна публікація була розміщена на Telegram-каналі "Народный ревизор", який ставить своєю метою боротьбу з неякісними товарами та послугами.
Як розповідає анонімний колишній працівник, "у всіх магазинах зіпсованого м'яса і ковбаси під 100 кг, і все це "добро" йде на переробку в булочки".
Є в нього претензії й до безпеки випічки, а також маніпуляцій з термінами придатності: "Хлібобулочні вироби також можуть лежати на полиці, де їх будуть їсти гризуни, дати виготовлення легко змінюються і зіпсований продукт продається під виглядом свіжого".
Особливу увагу звернув неназваний ексробітник на асортимент торгової марки "Рудь Запинки", стверджуючи, що вона виробляється з прострочки. "Купуючи цю продукцію у вас є реальні шанси отримати харчове отруєння", - стверджує джерело.
Хоча до публікації й прикріплені фото, однозначного висновку про значущі порушення з них зробити не можна. На жаль, інших доказів у пості на Telegram-каналі немає, тому перевірити звинувачувальні твердження дуже важко.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, В Україні дозволять продавати прострочені продукти: купуєте на власний ризик, нічого не компенсують.
Як повідомляв портал Знай.ua, Зіпсованим продуктам дають "друге життя" у супермаркетах: яка гниль може потрапити до тарілки.
Також Знай.ua писав, Пів року прострочення: запоріжцям впарюють напівгнилі "смаколики", - обережно, може знудити.