Таких водіїв, яких хоча б раз не зупиняв поліцейський, ще треба пошукати. Практично кожен, хто водить автомобіль вже стикався з подібною процедурою. Однак далеко не всі знають "прийоми" через які можуть причепитися співробітники дорожньої поліції.

Про дієві поради стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Дотримання ПДР скріншот: YouTube
Дотримання ПДР скріншот: YouTube

Дорожній адвокат пояснює, як правильно зупинитися, щоб не отримати штраф. Щоб не отримати штраф за порушення зупинки водієві необхідно:

1. Перед з'їздом на узбіччя потрібно увімкнути сигнал покажчика повороту;

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

2. Після зупинки необхідно включити аварійну світлову сигналізацію;

3. Зупинитися лише в дозволеному місці (Зокрема, заборонено зупинятися на пішохідних переходах і ближче 10 м від них, на перехрестях та ближче 10 м, ближче 30 м від місць зупинки маршруток і тощо).

Кожен поліцейський добре стежить саме за тим чи правильно водій зупинився, щоб мати додаткові підстави для претензій. Якщо зупинка здійснена без дотримання цих правил, то ви можете отримати штраф, навіть якщо до цього підстав для штрафу не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянин відбувся смішним штрафом за їзду по зустрічній при копах, українці обурюються, - "Порушуй – не хочу".

Як повідомляв Знай.uа за киянами почнуть стежити з 1 червня - хто ризикує отримати "листи щастя" і де будуть камери.

Знай.uа писав, п'яний дніпрянин "пообідав" горілкою і зробив сальто разом з машиною - вщент.