Сурогатне материнство в нашій країні досить поширене, незважаючи на те, що це дорога послуга. Завдяки їй, тисячі людей отримують шанси стати батьками, тому воно дуже популярне. Однак часто запліднення і пологи проводять в небагатих країнах, де послуги обійдуться дешевше. З-за цього іноді трапляються вельми неприємні ситуації.

Через пандемію коронавіруса в Україні “застрягли” 11 немовлят, народжених для сімей з Аргентини. Питання вирішувалося на дипломатичному рівні, і аргентинці все-таки змогли домогтися виїзду з країни за своїми дітьми. Чартерний рейс, на борту якого було 11 сімей з Аргентини, приземлився в аеропорту “Бориспіль” 30 травня.

Немовля, фото Pxhere
Немовля, фото Pxhere

Прибулі аргентинці негайно були направлені на двотижневу обсервацію. Після її завершення, вони зможуть нарешті зустрітися зі своїми дітьми. Однак полетіти назад в Аргентину щасливі батьки зможуть ще не скоро. У цій країні закриті кордони до вересня. Ймовірно, доведеться знову вирішувати питання на рівні дипломатів.

Нагадаємо, раніше Кожен день помирає кілька людей - що масово знищувала українців, крім вірусу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Молода мама померла через важкі пологи, тіло немовляти зникло - страшна історія сталася в Україні

«Знай.uа» писав, що Харківський лікар підхопив вірус, опинився в лікарні і прозрів - "українців обдурили"