В Україні батьки вже не на жарт "запарилися" на карантині. Як відомо, уряд запровадив карантинні обмеження з 12 березня через пандемію коронавірусної інфекції. Під серйозним ударом опинилися не тільки економічно важливі галузі країни, але й інтелектуальна ніша.

Діти практично три місяці сиділи вдома і займалися тільки у дистанційному режимі, якщо, звичайно, займалися. Градусник батьківської тривоги вже напружений, саме тому з'явилася пропозиція "заборонити" дистанційне навчання в країні. Автором петиції виступила громадянка Олена Тищенко. Про це стало відомо завдяки новій петиції на сайті Президента України.

Петиція про скасування дистанційного навчання в Україні, скріншот: petition.president.gov.ua
Петиція про скасування дистанційного навчання в Україні, скріншот: petition.president.gov.ua

"Діти повинні ходити до школи, вчитися, спілкуватися зі своїми однолітками. Батькам, дітям і вчителям дуже важко перебувати на дистанційній освіті. Діти не зможуть отримати повноцінні знання, перебуваючи вдома. Тому народ хоче, щоб влада не прийняла закон про дистанційну освіту.", - пише автор петиції.

Українські школи, скріншот: YouTube
Українські школи, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що всі випускники 2020 року складатимуть ЗНО без винятку. Рішення київської влади скасувати для деяких учнів державну підсумкову атестацію в Міністерстві освіти назвали незаконним. Раніше столичний департамент освіти опублікував наказ, згідно з яким випускників шкіл і професійних технікумів звільнили від здачі ЗНО, якщо вони цього року не планують вступати до вишів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дистанційні предмети, температура і відстань – названо можливі нововведення для учнів з вересня.

Як повідомляв Знай.uа в Дніпрі вчителька заплямувала репутацію серпом і молотом — привчала до Сталіна з першого класу.

Знай.uа писав, доплати за карантин для вчителів – в Міносвіті ухвалили рішення, яке педагогам не сподобається.