На прикордонному пункті пропуску "Гоптівка-Нехотєєвка", що в Харківській області, абсолютно усі "начхали" на карантинні норми, зокрема не носять маски, не обробляють автомобілі та, звісно, не дотримаються дистанції.

Відповідний відеоролик з цим оприлюднили в "TelegramNEWS".

Варто зауважити, що раніше за рішенням Кабінету Міністрів даний пункт пропуску був закритий для усіх, хто намагався перетнути його не на автомобілі. Щоправда, через деякий час там з'явилися безкоштовні автобуси, в яких люди й перетинають кордон.

Фото з пункту пропуску

"Замість того, щоб організувати нормальний піший перехід з використанням соціального дистанціювання, людей як оселедців упаковують в автобуси, щоб проїхати 200-300 метрів, потім вийти і віднести речі на огляд в той же приміщення, де їх оглядали, і при відкритому пішому переході до карантину.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У таких "камерах смерті" на колесах ймовірність заразити всіх оточуючих підвищується в рази", - йдеться в повідомленні та наголошується, що бардак на митниці триває вже досить довго.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українка розповіла про труднощі, з якими зіткнулася через скасований рейс.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Польщі підрахували карантинних заробітчан.

Також "Знай.uа" писав, що експрес до аеропорту "Бориспіль" знову почне роботу.