Пробне Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), яке не вдалося провести у звичному форматі через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19, можна буде пройти двома способами: онлайн, або отримавши бланки у відповідних закладах.

Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Для того, щоб пройти пробне ЗНО в Інтернеті, користувачі мають скористатися особистим кабінетом на сайті центру оцінювання якості освіти. В іншому ж випадку, необхідні бланки можна отримати на руки.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

"Якщо немає можливості зробити це через особистий кабінет, то дитина повинна прийти до закладу освіти, де мало пройти пробне ЗНО. Там його зустріне інспектор, який передасть зошит з формою і з усіма завданнями. Зробить ці завдання вдома, і потім вже відправить це на перевірку", - пояснив очільник МОЗ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що послуга пробного ЗНО - платна і складала від 138 до 150 гривень залежно від регіону.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пробне ЗНО без ризику — у Міносвіти знайшли вихід.

Як повідомляв портал Знай.ua, Творче завдання на ЗНО 2020 – як правильно донести свою думку та отримати максимум балів.

Також Знай.ua писав, що Кабмін скасував пробне ЗНО через погіршення з коронавірусом, - Степанов.