Обсяги незаконних вирубок в Україні за рік зросли у 7 разів. У мережі з’явилися фото наслідків вирубки лісів в Карпатах – кадри неприємно вражають.

У Всесвітній день боротьби з опустелюванням та посухою у фейсбуці Dronarium оприлюднили фото наслідків масової вирубки лісів у Карпатах. У своєму дописі вони зазначають, що українські гори "лисіють" з неймовірною швидкістю.

За один рік обсяги незаконних рубок в Україні зросли в сім разів та наразі сягнули майже 120 тисяч кубометрів.

"Сьогодні Всесвітній день боротьби з опустелюванням і засухою. Не будемо розповідати про наслідки, всі бачили кадри посухи і голодуючих дітей Африки. Але проблема набагато ближча, ніж можемо припускати. Наші Карпати, ну як наші- номінально. Карпати давно вже освоюють заповзятливі шлунки без страху і совісті. Карпати, які лисіють з неймовірною швидкістю", - зазначили в дописі.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Франківщині безжально вирубують ліс

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кабміні прийняли важливий закон про вирубку лісів

Також Знай.ua писав, контрабанді та незаконній вирубці лісів прийде кінець: в Україні з'явився справжній "Карпатський рейнджер"