Скандал з Оленою Зайцевої потряс усе суспільство. Жінка в неадекватному стані влетіла у зупинку в Харкові. Суд над нею йшов дуже довго, і ходили чутки, що Зайцева і зовсім зможе уникнути покарання завдяки своїм зв'язкам. Однак не склалося. Її засудили на 10 років виправної колонії. Правда, коли суд виносив вердикт, навряд чи люди припускали, що Зайцева замість покарання відправиться на курорт, передає в ексклюзивному матеріалі Obozrevatel.

Зайцеву визначили в виправну колонію №79, яка знаходиться в місті Покровську, Донецької області. Засуджені з цієї установи опублікували фото, які викликали у мережі шок. Зайцева просто відпочиває за гратами! Вона засмагає на сонечку, поки інші ув'язнені змушені відбувати покарання в рамках режиму.

Однак у виправному центрі заперечують всі звинувачення в поблажки для мажорки. Представник Державної виконавчої служби Володимир Мелюхов заявляє, що насправді у Покровській колонії кращі умови для утримання засуджених в Україні. Мелюхов вважає, що всі ці фотографії – використання Зайцевої в цілях інших зеків.

За його словами, засуджені використовують Зайцеву, щоб привернути увагу до колонії, і “під шумок” налагодити наркотрафік в стіни колонії. Мелюхов переконаний, що все, що відбувається – не більше ніж тиск на начальника колонії, і Зайцева – просто зручний для цього людина.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохідом.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри НП.

Також Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.