На Одещині правоохоронці викрили батьків, які жорсткого знущалися над 11-річною донькою, зокрема, неодноразово прив'язували ланцюгом до дивану та били ногами. Наразі зловмисникам вже повідомлено про підозру.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Як відзначається, інцидент мав місце в одному з сіл Білгород-Дністровського району. Саме там 11-річну дівчинку жорсткого побила мати, адже вона без дозволу пішла додому з гостей, де дорослі пиячили.

"Того дня родина пішла в гості до знайомих, що мешкають у сусідньому селі. Поки дорослі вживали спиртні напої, "мала" без дозволу повернулася додому, за що і отримала "стусанів" від матері. За дівчинку вступилися сусіди та викликали сільського голову, а він, в свою чергу, - поліцейських", - йдеться в повідомленні.

Порушники

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вже на місці правоохоронці з'ясували, що родина перебуває на обліку органів поліції та служби у справах дітей як така, що опинилася у складних життєвих обставинах. Окрім цього виявилося, що цей інцидент з побиттям трапився не вперше - дівчинку не лише били, а й прив’язували на ланцюг, аби та не тікала з дому.

Зокрема, причетні до цього не тільки 42-річна мати дитини, а й її 40-річний співмешканець, який прилаштував ланцюг до дивана, та 41-річна подруга, за порадами якої ті і вдалися до такого методу "виховання".

Наразі ж подію перекваліфікували на ч.2 ст.127 (катування) Кримінального кодексу України та усім трьом фігурантам оголосили підозру. Крім того, дії матері, яка неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, кваліфіковані ще й за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або особою щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше харків'янка стала жертвою ґвалтівника.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом хворий жорстоко вбив лікаря.

Також Знай.uа" писав, що львів'янин убив рідну матір і тітку.