У Сєвєродонецьку п'яний поліцейський побив свою дружину, а потім викинув її з вікна

Інцидент стався вночі з 8 на 9 червня місті Сєверодонецьк Луганської області. Співробітник поліції в стані алкогольного оп'яніння побив свою дружину, а потім на очах у дитини викинув її з балкону четвертого поверху.

Поліцію викликали сусіди, які почули крики про допомогу, а згодом глухий звук від падіння. Жінка вижила і знаходиться тепер в лікарні з численними травмами.

На місце події також прибули слідчі ДБР. Інцидент кваліфікували, як замах на вбивство (стаття 15 КК, частина 1 статті 115 КК). Однак, підозру досі нікому ще не оголошували.

Потерпіла Дарина Конєва звинувачує свого чоловіка - Олексія Конєва, молодшого сержанта головного управління поліції Луганській області, у замаху на вбивство.

Дарина розповіла журналістам, що того дня вони з чоловіком відпочивали в одному з розважальних закладів і випивали. Продовжили пити і після поверненню додому. Добряче напившись, чоловік почав бити жінку. Все це відбувалося на очах їхньої донечки, який всього півтора року.

"Вийшла на балкон, почала кричати: врятуйте-допоможіть, викличте поліцію! Мене чоловік б'є! А він каже: "Якщо ти зараз не замовкнеш, я тебе з балкона викину". Я кажу: "Давай". А він бере - і за секунду, як наречену, - шух! І за секунду", - розповіла про події Конєва.

Зараз біля її палати чергують рідні, тому що побоюються переслідувань з боку чоловіка. За їхніми словами, батьки Олексія Конєва намагалися мирно залагодити ситуацію ще в ніч події, але сім'я Дарини відмовилася.

Адвокат Олег Мозолєв, який представляє інтереси Олексія Конєва, заявляє, що Дарина впала з балкона сама після сварки, яку вона затіяла і завдала чоловікові тілесні ушкодження - "подряпини на руках".

А сам поліцейський, який викинув з вікна свою дружину, продовжує працювати в органах. Йому не лише не оголосили підозру, його навіть не затримали.

Місцеві жителі вимагають суворого покарання для поліцейського і навіть зібралися на мітинг проти домашнього насильства. Люди вимагають, щоб чоловіка взяли під варту і вимагають покарання.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Як повідомляв портал Знай.ua, , "перевертня" в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.ua писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку