Киянин під час карантину зміг винести з лісу 2,5 тонни сміття. Владислав Стемковський працював логістом і зараз вирішив зайнятися экоактивістською діяльністю.

За його словами, люди кидають у лісі все підряд – пачки з-під сигарет, поліетиленові пакети, пляшки, скло, шприци і багато іншого.

Спочатку Влад став брати з собою пакет для сміття на прогулянку лісом. Тепер хлопець присвячує цьому заняттю кілька годин на день – в проміжках між дистанційною роботою.

Деяке сміття лежить у лісі п'ять років, а за 15 хвилин прогулянки можна набрати повний пакет "добра". Варто зазначити, що ініціативу Влада підхопили і сусіди.

Влад гордо показує місця на фото до і після, які йому вдалося очистити. Сміття в пакетах киянин вивозить на велосипеді до баків, де сортує його по контейнерах – скляні та пластикові пляшки роздільно.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Скелі Довбуша" на івано-Франківщині неприємно здивують туристів.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'яни тонуть у смітті, Садовий розводить руками, - "Місця немає".

Також портал Знай.uа писав, що на березі Азовського моря, недалеко від Генічеська знаходиться селище Щасливцеве. Через те, що тут мало туристів, вода в морі стала чистішою, а сміття навколо стало менше.