Майже по всій Україні завтра, 21 червня, пройдуть грози. Сонячна погода буде лише на сході. Про це повідомляє Гідрометцентр.

"20-22 червня в Україні, крім східної частини, грози, вдень в окремих районах град і шквали 15-20 м/с. 20 червня вночі в Карпатах, вдень у більшості західних областей, 21-22 червня в Закарпатській обсласті та на Прикарпатті значні дощі", - йдеться у повідомленні.

дощі, фото: depositphotos
дощі, фото: depositphotos

Прогноз погоди на 21 червня:

У центральних областях
Хмарно, короткочасний дощ, можливі грози. Температура повітря вночі +17...+20°С (у Вінницькій області - +16...+18°С, вдень +27...+30°С (у Вінницькій і Кропивницкой областях - +26...+28°С).

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

На заході країни
Хмарно, дощі, можливі грози. Температура повітря вночі +16...+18°С (у Закарпатській області - +15...+17°С, вдень +23...+26°С (у Закарпатській області - +22...+24°С, у Волинській області стовпчик термометра підніметься до 27 градусів тепла).

У північних областях
Хмарно, короткочасний дощ, можливі грози. Температура повітря вночі +18...+20°С, вдень +27...+30°С.

На сході країни
Хмарно, короткочасний дощ, можливі грози. Температура повітря вночі +17...+20°С, вдень +30...+32°С.

У південних областях
Хмарно, короткочасний дощ, можливі грози. Температура повітря вночі +17...+20°С, вдень +24...+27°С (в Одеській області - +23...+25°С).

Дощ, кадр з відео
Дощ, кадр з відео

Відомо, що 21 червня розпочинається астрономічне літо, найкоротша ніч і найдовший день - перед нами. А ще завтра - сонячне затемнення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше засипле градом і втомить спекою погода в Україні на 19 червня буде особливо примхливої

Як повідомляє портал Знай.ua, погода на 20 червня обернеться жахіттям для всієї України – литиме, як з відра.

Також Знай.ua писав, що Тернопільщина "поплив" після пекельного зливи - коричневі річки на дорогах і городи у воді.