Українець помітив що в супермаркеті торгової мережі ЕКО-маркет заявлені раніше у друкованій продукції акції не діють, і тому продукти реалізуються за ціною, яка значно перевищує обіцяну.

Відповідна інформація була оприлюднена на сайті otzyvua.net, який позиціонує себе як "Перший незалежний сайт відгуків України".

Неприємна ситуація склалася з морозивом виробництва торгової марки Рудь. Споживач сподівався придбати кілограмову упаковку холодного десерту за 72 гривні 90 копійок, але воно продавалося за 112 гривень 30 копійок. Схоже, що покупець довірився газеті супермаркету і не звернув увагу на ціну, оскільки товар він пробив у чеку.

"Раніше в еко маркеті часто скуповувалася і все влаштовувало, але останнім часом вони обманюють покупців найнахабнішим чином. У газеті пишуть одні ціни на акції, а продають за іншими цінами. Купили морозиво рудь 1 кг 30 травня за 112,30 гр, а в газеті коштує акція 72.90 гр. Мені передзвонили і сказали, що за цією ціною продається морозиво Лисма, а на рудь буде акція з 3 червня. Хоча в газеті ясно вказано яке морозиво і коли почалася акція", - йде мова в оригінальному повідомленні.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

У якості доказів споживач опублікував фото чеку, газети з рекламою акції та цінника на морозиво - усі вони відрізняються, що можна сприйняти як недобросовісну поведінку продавця.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка купила в "Еко-маркеті" консервованих жуків - "Наваристий борщ буде".

Як повідомляв портал Знай.ua, Оселилися таргани і горобці - "Ревізор" показав, як дотримуються карантинних вимог в Еко Маркеті.

Також Знай.ua писав, що Еко-маркет запропонував українцям "тарганяче печиво", адміністратори спокійні: "Нічого страшного".