На Вінничині чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку, після чого побив потерпілу дитину. Гвалтівником виявився 28-річний родич дитини.

Про інцидент повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Зазначається, що повідомлення про злочин до поліції надійшло 20 червня від жительки Ямпільського району, яка проживає по сусідству.

На місці злочину поліцейські затримали правопорушника. Ним виявився 28-річний родич дівчинки, мешканець цього ж населеного пункту, який раніше вже мав справу з криміналом - був засуджений за крадіжку.

За словами начальника ямпільської поліції Ярослава Марченка, поліцейські встановили, що після того, як зловмисник зґвалтував дівчинку, він наніс їй ще кілька ударів рукою по голові та тулубу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначається також, що на момент вчинення злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння - у нього зафіксували 1.7 проміле алкоголю.

Слідчі вилучили з місця злочину речові докази. Лікар, оглянувши дівчинку, підтвердив факт зґвалтування. Наразі дитина знаходиться у лікарні.

Підозрюваного затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 152 кримінального кодексу України (зґвалтування).

За цей злочин на нього чекає до 15 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів’янина хочуть "відмазати" - батьки найняли п’ятьох адвокатів

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Також Знай.ua писав, в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.