18-річна дівчина, мешканка Запорізької області, потрапила в сексуальне рабство в Ірпені. Їй вдалося вирватись з полону, але поліція й досі не затримала осіб, які утримували дівчину.

Любов Копійка 2001 року народження, мешканка селища Кінські Роздори, Пологівського району зникла з дому 22 квітня. Пошуки Люби тривали понад місяць, знайшли її завдяки тому, що дівчині вдалось повідомити рідним про своє місце знаходження - її насильно утримували і Ірпені.

Про те, що з нею відбувалось, Люба розповіла в ефірі телепрограми "Стосується кожного".

Як стверджує дівчина, вона протягом місяця перебувала в сексуальному рабстві в Ірпені.

Все почалося з сайту знайомств. Після нетривалого листування вона приїхала на Київщину на запрошення нового інтернет-знайомого і сподівалася, що знайшла справжнє кохання. Тоді вона й гадки не мала, яка пастка її підстерігала.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Дівчині вдалося повідомити рідним про себе і вирватися з полону, проте поліція й досі не затримала осіб, які утримували дівчину в полоні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині вдалось затримати трьох дівчат родом з Волинської області, яких намагалися таємно відправити у секс-рабство.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Тернопільщині суд розгляне справу торговців людьми

Також Знай.ua писав, у Львові горе-мати хотіла продати доньку у сексуальне рабство