Любов Копійка, фото: Канал Україна
Любов Копійка, фото: Канал Україна

Сексуальне рабство в Україні: 18-річна Люба розповіла, де виродки тримають у полоні дівчат з усієї країни

18-річна дівчина, мешканка Запорізької області потрапила в сексуальне рабство в Ірпені. Їй вдалося вирватися з полону, але поліція досі не затримала осіб, які утримували дівчину. Любов Копійка 2001 року народження, мешканка селища Кінські Роздори, Пологівського району зникла з будинку 22 квітня. Пошуки Люби тривали більше місяця, знайшли її завдяки тому, що дівчині вдалося повідомити рідним про своє місце перебування - її насильно утримували та Ірпені.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

"Ви заср*нці, хлопці", — Зеленський дістався до соцмереж і вивів на чисту воду далекобійників

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський записав відео, в якому розповів, як викрив недобросовісних далекобійників. Виявляється, глава держави під виглядом простого користувача зареєструвався в інтернет-спільноті і побачив дещо цікаве.

Далекобійники обговорювали, по яким трасам їхати з перевантаженими фурами, щоб не потрапити на трасу. Президент, з властивою йому безпосередністю, назвав потенційних порушників “засранцями”, і пообіцяв до них дістатися.

Арахамія і Корнієнко, скріншот з відео
Арахамія і Корнієнко, скріншот з відео

"Баба робоча, як корабельна сосна": як "Слуга народу" відбирає кандидаток на місцеві вибори

У вересні в Україні пройдуть вибори до місцевих рад. Партії ретельно готуються до них, вибирають кандидатів, які виступлять під їх прапорами. Особливо ретельно підходять до вибору в партії “Слуга Народу”. І дійсно, в справжню народну партію потрапити не так просто. Для цього потрібно відповідати певним вимогам. Наприклад, бути “робочою бабою”.

Призов ЗСУ, скріншот: YouTube
Призов ЗСУ, скріншот: YouTube

Київський військкомат епічно наплював на карантин - призовників зігнали в одну купу, без масок і совісті

У Києві, як і по всій Україні розпочався весняний призов, який відклали у зв'язку з карантином. Однак це не скасувало необхідність носити маски і дотримуватися дистанції. Всупереч усьому у Голосіївському районі столиці військкомат створив всі умови для поширення коронавірусу. Про це пише Телеграм-канал Киев Сейчас.

Ілля Кива, скріншот відео
Ілля Кива, скріншот відео

Стоп реваншу: під Рівним патріоти закидали яйцями Іллю Киву і "тітушек"

В Рівненській області відбулися зіткнення між патріотами і "тітушками" нардепа ОПЗЖ Іллі Киви. Як повідомив Діалог, 23 червня в Березному під Рівним активісти "Національного корпусу" пікетував приймальню нардепа від "Слуги народу" Сергія Литвиненка, який закликав прийняти законопроєкт про особливий статус Донбасу, щоб "надати динаміку" переговорам в мінському та нормандському форматах.