фури на трасі, скріншот з відео
фури на трасі, скріншот з відео

Фури зважуватимуть на дорогах цілодобово, на черзі введення штрафів

На дорогах України незабаром з'являться 40 стаціонарних вагових комплексів для забезпечення захисту доріг від руйнування, які працюватимуть цілодобово. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає прес-служба Мінінфраструктури.

Зеленський, фото: Getty Images
Зеленський, фото: Getty Images

"Був повний треш", - Зеленський побажав усім випускникам 200 балів на ЗНО

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Зеленський побажав усім випускникам набрати 200 балів під час складання зовнішнього незалежного оцінювання. Президент України Володимир Зеленський висловив підтримку випускникам, які будуть здаватимуть зовнішнє незалежне оцінювання. Про це глава держави заявив у відеозверненні до випускників.

Автомагістраль
Автомагістраль / Фото з вільних джерел

"Слуги народу" повісять на українців новий податок — 25 000 гривень за машину

Депутати від партії “Слуга народу” зареєстрували новий законопроєкт №3704, згідно з яким власники дорогих автомобілів повинні сплачувати новий податок. Мета парламентаріїв — збільшити кількість платників податків і надходження до державного бюджету України.

Корчинський і Пилипенко, скріншот з відео
Корчинський і Пилипенко, скріншот з відео

Корчинський в прямому ефірі намочив ЛГБТ-активіста з АТО, а потім накинувся з довгим предметом

Громадський діяч, письменник і політик Дмитро Корчинський облив водою ветерана та ЛГБТ-активіста Віктора Пилипенка в прямому ефірі на телеканалі "Апостроф ТБ". Конфлікт стався під час обговорення теми "Нетрадиційна сексуальна орієнтація в Україні: чи є шанс на легалізацію". Потерпілим став голова об'єднання ЛГБТ військових, ветеранів та волонтерів, доброволець батальйону "Донбас" Віктор Пилипенко.

Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

Ненависні ліміти на грошові перекази можуть збільшити до 25 тисяч

Нещодавно в парламенті зареєстрували законопроєкт № 3686, який передбачає збільшення ліміту анонімних переказів для українців з 5 до 25 тисяч гривень. Згідно з пояснювальною запискою до законопроєкту, прийняття цього закону дозволить відновити справедливість і забезпечити конституційні права і свободи громадян України.

Галина Третьякова, скрін з відео
Галина Третьякова, скрін з відео

"Ми отримуємо дітей дуже низької якості", - "служниця народу" пропонує стерилізувати безробітних

Нардеп від "Слуги народу" Галина Третьякова потрапила в гучний скандал після свого відео, в якому вона розмірковує про те, чи потрібно виплачувати безробітним соціальну допомогу. Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти "дуже низької якості".