Понеділок та вівторок в Україні будуть із грозовими дощами. Але не скрізь. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розповіла відомий синоптик Наталія Діденко.

За її словами, в понеділок, 29 червня короткочасні дощі з грозами пройдуть на Сході України, на Прикарпатті, вздовж західного кордону, локально на Одещині та Миколаївщині.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Північ та Центр опиняться у переважно сухій атмосферній ділянці.
Ввечері 29-го червня знову на Заході України побільшає дощів.
Температура повітря суттєво не зміниться, у більшості областей спекотно, +26+32 градуси.

"У Києві понеділок дасть вийти на початок робочого тижня у білому льоні, темних окулярах, тканинному взутті - хто їздить в офіси. Або в улюблених шортах у квіточки на резинці й тонкій маєчці - хто, як кажуть, віддалено, хоча, як на мене, навпаки, дуже навіть наближено, словом, у столиці 29-го червня буде сухо та спекотно. У вівторок вже знадобляться парасолі - у Києві очікується дощ, гроза", - зазначає синоптик.

За прогнозом синоптика, 30-го червня через Україну пройде атмосферний фронт: вночі зливи очікуються в західній частині України!, вдень смуга грозових дощів витягнеться від Чернігівщини, Київщини через центральну частину до Одещини. І ще в Криму періодично поллє.

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 28 juni 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.