"Новий канал" влаштував журналістку Карину Бєлову прибиральницею. Таємний агент дізналася, як дезінфікують номери перед заселенням гостей

З початку літа Україна увійшла в третій етап ослаблення карантину. Хостели дозволили відкрити при дотриманні санітарних правил. Журналісти «Таємного агента» провели розслідування. Вони дізналися, як прибирають в душових і номерах. Побачене шокувало.

Хостел після карантину, фото - Новий канал
Хостел після карантину, фото - Новий канал

"В туалетах і душі грибок був просто скрізь", – розповідає Карина Бєлова. "У мене було відчуття, що до мене тут не прибирали місяць. VIP-кімната – одна назва, яке ніяк не вплинуло на чистоту. Коли я там прибирала, мені сказали зняти ліжко, а от наматрацник просто розправити. Я ще уточнила – лише розправити? Він був грязнущий: з дірками і плямами. У такому стані його і залишили для наступних гостей. Куди б я не заходила прибирати, скрізь були брудні ковдри, подушки, наматрацники – таке відчуття, що їх ніколи не прали. Фото на сайті хостелу виявилися банальною принадою для туристів. Насправді там було не настільки затишно, світло і чисто".

Хостел після карантину, фото - Новий канал
Хостел після карантину, фото - Новий канал

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім бруду журналісти знайшли ще один "сюрприз" для гостей.

"В останній одномісній кімнаті я побачила щось коричневе", – згадує дівчина. "Комаха було не схоже на таргана. Відправила жучка не експертизу, і це виявився постільний клоп. Коли він кусає, людина не відчуває – клоп виділяє анестетик. А потім починається сильний свербіж, який заважає спати. Після ночі в такому хостелі турист вийде не відпочив, а втомленим".

Хостел після карантину, фото - Новий канал
Хостел після карантину, фото - Новий канал

Вчені вважають, що клопи не переносять небезпечних хвороб, але здатні спровокувати алергію. Втім, як і грибок на стінах – від нього у алергіків може розпочатися раптова ядуха.

Які ще розслідування чекають журналістів «Таємного агента» – дивіться в наступний понеділок в 16:00 на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "це добра тітка", або як пояснити дитині, що у тата з'явилася нова жінка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: самотні мільйонер, боксер і хіромант – чим здивує 3 сезон "Наречена для тата".

Також портал "Знай.ua" писав, що героїня шоу "Наречена для тата" несподівано роздяглася у фіналі проекту.