люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео

Маски подорожчали: Кабмін ввів жорсткі штрафи за порушення карантину

Кабінет міністрів посилив покарання за порушення карантину і ввів жорсткі штрафи. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що в середу, 15 липня на засіданні уряду було підтримано проект закону "Про внесення змін до Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення "щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19)".

Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook
Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Найманці Путіна повернули ЗСУ тіло вбитого ними героя

Чергову втрату сили ООС понесли в понеділок, 13 липня. Боєць, що виконував бойове завдання, героїчно загинув після підриву на ворожому вибуховому пристрої. Його група була змушена відступити, а тіло українського героя так і залишилося на полі бою, і було захоплене ворожими військами. Проте представникам військ ООС все-таки вдалося домовитися з проросійськими терористами, і тіло загиблого бійця було передано нашим військовим.

Акція біля будівлі української дипмісії в Єревані, фото: arfd.am
Акція біля будівлі української дипмісії в Єревані, фото: arfd.am

"Краще їжте і мовчіть", - посольство України в Єревані облили борщем

В столиці Вірменії мітингувальники облили борщем посольство України, висловлюючи таким чином обурення заявою українського МЗС про конфлікт з Азербайджаном. 15 липня група протестувальників облила борщем будівлю посольства України в Єревані. Акцію організувало молодіжне крило партії "Дашнакцутюн".

евакуації автомобіля, фото:papajurist
евакуації автомобіля, фото:papajurist

Хто їздить на машині з вашим номером? Українців попередили про найгірше, підлість автошахраїв не знає кордонів

В Україні все частіше зустрічаються “машини-двійники”. Це автомобілі, які використовують підроблені номери. Проблема ця досить серйозна, оскільки якщо водія такої машини оштрафують, штраф прийде реальному власнику авто з таким держномером. Порушник-шахрай уникне відповідальності, а від вас зажадають штраф, про який ви і не підозрюєте.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Події в Україні розвиваються неправильно: у Зеленського впав і не піднімається

Події в Україні розвиваються у неправильному напрямку, а рівень довіри до Зеленського впав і продовжує рухатися в тому ж напрямку. Про це свідчать результати опитування від Центру Разумкова та фонду Демократичні ініціативи ім. Кучеріва.