Ввечері 14 липня на березі Азовського моря, в курортному місті Бердянськ, пройшла гроза.

Місто Бердянськ Запорізької області накрила люта непогода. Свідками неймовірного шоу, що влаштувала блискавка на Азовському морі, стали сотні відпочиваючих.

Відпочивальники спостерігали за неймовірним «шоу» блискавки та поділились своїми знімками у групі Facebook "Бердянськ 24".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Користувачі соціальних мереж поділились своїми враженнями від побаченого та назвали негоду дуже гарною, однак моторошною.

Наслідками нічної грози стали: відключення водопостачання тисячам мешканцям міста та масове затоплення авто.

Наголосимо, що за даними Укргідрометцентра у Бердянську буде сонячно та без опадів. 17, 18 та 19 липня вдень очікується до 29 градусів тепла, а 20 липня - до 31 вище нуля. З 21 липня у регіоні можливі грози.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Бердянську з'явилася бабуся, яка щоранку з'являється на одному з пляжів і приводить його в порядок. Повідомлялося, що пенсіонерці 75 років, і те, що вона робить – гідно поваги. Галина Домбровська щодня приходить на пляж, щоб прибрати його для сотень відпочивальників. Жіночка виходить на пляж, і починає прибирати поки у неї є на це сили.

Найцікавіше, що за свою роботу пенсіонерка ніколи не бере грошей, навіть якщо їй пропонують. Це дійсно доводить, що в світі ще залишилися добрі люди, які можуть зробити щось безкорисливо. Проте, вона з радістю приймає подяку від місцевих відпочиваючих. Тому, якщо раптом зустрінете пенсіонерку на одному з пляжів Бердянська – не соромтеся – привітайтеся.

Нагадаємо, що Юна львів'янка ледь не стала жертвою блискавки – відбулася переляком і зламаною рукою

Як повідомляв портал Знай.uа Львовщина повторила печальную судьбу Прикарпатья - вода везде

Також Знай.uа писав, що Адская молния испепелила дом и прошила насквозь мать 9 детей