Мільйонні збитки за забруднення повітря й води у підсумках роботи інспекторів за минулий тиждень.

Державна екологічна інспекція з10 по 16 липня 2020 року провела 490 перевірок на 271 об’єкті, склала 468 протоколів про адміністративні правопорушення. Загальна сума накладених штрафних санкцій складає 132 тис грн. До державного бюджету стягнуто 124 тис грн.

За порушення вимог природоохоронного законодавства розраховано збитків на суму 11 млн 65 тис грн.

Мільйонні збитки за забруднення повітря й води у підсумках роботи інспекторів за минулий тиждень. Державна екологічна...

Geplaatst door Андрій Мальований op Donderdag 16 juli 2020

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Загальна сума пред’явлених претензій складає 8 млн 958 тис грн. Стягнуто збитків в добровільному та примусовому порядку на суму 641 тис грн.

Найбільш резонансні порушення вимог природоохоронного законодавства сталися у двох областях.

На Івано-Франківщині зафіксовано наднормативні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Інспектори розрахували збитки та пред’явили претензію ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на суму 8 млн 37 тис 132 грн.

На Миколаївщині зафіксовано скид неочищених стічних вод у річку Південний Буг на території міста Первомайськ. Інспектори розрахували збитки КП «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради на суму 1 млн 489 тис 346 грн.