На Донбасі бойовики порушили домовленості та жорстко обстріляли позиції українських героїв. Однак, військовослужбовці не залишилися осторонь та завдали потужного удару у відповідь, знищивши одного російського окупанта.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстріляв наші позиції з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Прицільним вогнем у відповідь Об’єднані сили рішуче припиняли усі провокації ворога", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Зокрема, загарбники відкривали вогонь поблизу Талаківки, Старогнатівки, Верхньоторецького, Мар’їнки, Кам’янки, Водяного, Гнутового, Пищевика, Широкиного, Авдіївки, Новотошківського та неподалік населеного пункту Луганське.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Утримуючи оборону та зберігаючи контроль над ситуацією, українські військовослужбовці діяли рішуче та жорстко відповіли ворожим підрозділам, змушуючи окупаційні війська припинити свою активність. За даними розвідки, 17 липня наші захисники знищили одного загарбника. Від початку поточної доби російсько-окупаційні війська активності не проявляли. За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських воїнів немає", - наголосили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ворог відкрив вогонь: на Донбасі медик рятував бійця ЗСУ та загинув сам

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"