Президента Російської Федерації Володимира Путіна "тіпає" від висловлювань президента України Володимира Зеленського про роль СРСР у Другій світовій війні.

Про це заявив одному з російських федеральных каналів прессекретар Путіна Дмитро Пєсков.

"Ми знаємо, що для будь-якого громадянина нашої країни, і особливо для президента Путіна, це священна тема. І коли ми чуємо подібні заяви, я впевнений, що внутрішньо Путіна тіпає від цього", - сказав кремлівський чиновник.

Також Пєсков прокоментував й інші "українські" питання.

Зеленський і Путін, колаж tvc.ru
Зеленський і Путін, колаж tvc.ru

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мова йде про долі декількох мільйонів людей, які живуть на південному сході України. І президент Зеленський під час передвиборної кампанії обіцяв вирішити цю проблему", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, у січні президент України Володимир Зеленський заявив, що підтримує Польщу, яка вважає, що Радянський Союз причетний до початку Другої світової війни та Голокосту. Про це він сказав під час зустрічі у Варшаві з польським колегою Анджеєм Дудою.

"Польща і польський народ першими відчули на собі змова тоталітарних режимів. Це призвело до початку Другої світової війни і дозволило нацистам запустити смертоносний маховик Голокосту", - сказав тоді Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Помста недосвідченого" - Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін натякнув, що Зеленському варто боятися за раніше сказані слова – "Україна постраждала".

Також Знай.ua писав, що Зеленський зробив потужну заяву щодо Донбасу, Путін у ступорі: "Це трагедія".