Президент Росії Володимир Путін заявив, що слова українського лідера Володимира Зеленського про Другу світову можуть негативно позначитися на відносинах між країнами.

Про це повідомляє низка російських ЗМІ.

В рамках документального проекту "Росія. Кремль. Путін", фрагмент якого був показаний на телеканалі Росія-1, в глави Кремля запитали про те, як він ставиться до висловлювань Зеленського про війну і про те, як це може позначитися на подальших відносинах двох країн.

Зеленський і Путін, колаж tvc.ru
Зеленський і Путін, колаж tvc.ru

"Негативно. Я думаю, що і для самого Володимира Олександровича нічого в цьому хорошого немає. Маю на увазі, що сама Україна сильно постраждала під час Другої світової війни", - сказав Путін.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто зауважити, що раніше Зеленський заявив про відповідальність СРСР нарівні з нацистською Німеччиною за розв'язання Другої світової війни. Ці заяви він зробив під час свого візиту до Польщі в січні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що інфікована вірусом Зеленська зробила відверте зізнання про своє здоров'я – "Розпач, мука, зневіра"

Також "Знай.ua" писав, як і де рятують першу леді від коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський пообіцяв підвищити зарплатню та нагородити 122 українці - "Я не допущу закриття"