Колишній президент України Петро Порошенко вважає, що всі переслідування проти нього – політичні, і не мають нічого спільного з реальністю. В ефірі BBC Порошенко заявив, що кримінальна справа проти нього – це “помста недосвідченого політика”.

На думку екс-президента, таким чином Зеленський та його уряд намагаються “приховати” провал реформ, економічна криза, проблеми, створені коронавірусом в країні. Порошенко заявив, що Зеленський намагається замінити необхідні реформи на “телешоу”.

Петро Порошенко, скріншот
Петро Порошенко, скріншот


Також журналісти поставили екс-президенту питання, чи не шкодує він про меседж виборчої компанії, де Порошенко був зображений лицем до лиця з Путіним. П'ятий президент України зазначив, що зараз “п'ята колона” Росії зайняла міцні позиції в Україні. За його словами, зараз “п'ята колона” є практично скрізь – в Офісі президента, ДБР, Генпрокуратурі і т. д.

При цьому Порошенко зазначив, що не вважає Зеленського “людиною Путіна”. Однак підкреслює, що він недосвідчений, і намагається перетворити політику в Україні в шоу. “Я впевнений, що пора об'єднувати країну, а не продовжувати роз'єднувати її”, зазначив екс-президент.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нардепи жорстко "розкатали" мерство Кличко: варварська забудова, "антикорупційна" імітація і транспортний колапс.

Як повідомляв Знай.uа колишня чиновниця Клитина пояснила "грудасте" звернення - "Збудилися добре...".

Також Знай.uа писав, Кернес посадить маленьких харків'ян на гойдалки за 160 мільйонів.