Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано понад 58 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус в Китаї, скріншот відео
Коронавірус в Китаї, скріншот відео

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 18 липня, в країні кількість заражених перевалила за 58 тисяч. Зафіксовано 21 нових летальних випадків та ще 760 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу виявили понад 800 нових інфікованих.

"18 липня (станом на 9:00) в Україні 58 111 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1477 летальних, 30 525 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 847 нових випадків. Загалом проведено 864 596 тестувань методом ПЛР. Усього за добу одужало 756 пацієнтів", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Львівська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 107 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 18 липня 2020 року до Центру надійшло 1055 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 107 410 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті посилять карантинні заходи через китайський вірус, який не збирається відступати. Показник смертності в області становить 3,4%.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці зможуть відправитися до ЄС тільки тоді, коли кількість хворих буде приблизно в половину менша, ніж зараз.

Також "Знай.ua" писав, що "Нова пошта" змінює графік і буде працювати по-новому.