Рибні консерви з СРСР, які знайшли в якомусь глухому російському селі, відкрили і дослідили їхній вміст. Те, що знаходилось всередині, шокує.

Відкриття радянської бляшанки зняли на відео, завдяки якому можна подивитися, що там знаходиться після 60 років зберігання та порівняти вміст з консервами, які зараз продаються в супермаркетах. Ну і найцікавіше - "експериментатор" навіть спробував на смак радянські рибні консерви і поділився своїми враженнями.

Як видно з оприлюднених кадрів, на банці є код 18м7, саме ним позначали консерви сардини. Крім коду, є щн 2 рядки з цифрами: другий - дата виготовлення, останій - номер зміни (4) і Р - це риба.

Відкривачка встромляється в 60-ти річні консерви. Перше, що можна відразу помітити - якісний метал. Зараз такі бляшані банки, що їх можна однією ложкою відкрити!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"При відкритті баночки відразу з'являється насичений і апетитний аромат риби", - розповідає експрериментатор.

Дивує те, як багато риби в банці. Вона лежить тісно впритул, не те, що зараз - кілька незрозумілих шматочків у вільному плаванні.

Найцікавіше - яка вона на смак, чи не зіпсувалася.

"Ні, риба дуже смачна, просто пальчики оближеш. Пробуючи цю рибу розумієш, що їси натуральний продукт, без хімії і всякої гидоти. Шкода, що зараз такого не знайдеш на полицях магазинів", - говорить автор кадрів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережі показали унікальне фото зі "смаком дитинства СРСР"

Як повідомляв портал Знай.ua, фанат Путіна Лепс пустив нюні за СРСР

Також Знай.ua писав, 5 найстрашніших трагедій в СРСР, про які не знали