Хрусткі огірочки - мрія кожної господині. Щоб домогтися бажаного результату, багатьом доводилося пройти нелегкий шлях проб і помилок. А насправді приготувати хрусткі огірки зовсім не складно, потрібно тільки знати один секрет.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПропонуємо простий рецепт хрустких маринованих огірків.
🥒Огірки залити водою і залишити їх на 3 години.
🥒Потім потрібно підготувати банки. Помийте і поставте банки на стерилізацію в духовку. Для цього в деко налийте трохи води, поставте банки в духовку при 150 градусів на 15 хвилин.
🥒Кришки прокип'ятіть у воді 10 хвилин.
🥒У банки розкладіть спеції (часник, кріп, листя хрону, чорний перець, запашний перець, лавровий лист).
🥒У ємність налийте 2 літри 6% оцту і добре його нагрійте, не кип'ятити! В іншій ємності поставте воду і доведіть до кипіння.
🥒Взяти частину огірків і покласти їх в гарячий оцет. Потримати огірки в оцті максимум 2 хвилини, корнішони 1 хвилину. Вони повинні трохи пожовтіти. За допомогою вилки розкласти їх в банки.
🥒В літрову банку дайте 1 ст. л солі і 1 ст. л цукру.
🥒Залийте окропом і закрутіть кришкою. Банки добре укутайте і нехай так постоять, поки не охолонуть.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо
Як повідомляв портал Знай.ua,
Також Знай.ua писав про рецепт приготування натуральної домашньої фанти з абрикосів