Хрусткі огірочки - мрія кожної господині. Щоб домогтися бажаного результату, багатьом доводилося пройти нелегкий шлях проб і помилок. А насправді приготувати хрусткі огірки зовсім не складно, потрібно тільки знати один секрет.

Пропонуємо простий рецепт хрустких маринованих огірків.

🥒Огірки залити водою і залишити їх на 3 години.

🥒Потім потрібно підготувати банки. Помийте і поставте банки на стерилізацію в духовку. Для цього в деко налийте трохи води, поставте банки в духовку при 150 градусів на 15 хвилин.

🥒Кришки прокип'ятіть у воді 10 хвилин.

🥒У банки розкладіть спеції (часник, кріп, листя хрону, чорний перець, запашний перець, лавровий лист).

🥒У ємність налийте 2 літри 6% оцту і добре його нагрійте, не кип'ятити! В іншій ємності поставте воду і доведіть до кипіння.

🥒Взяти частину огірків і покласти їх в гарячий оцет. Потримати огірки в оцті максимум 2 хвилини, корнішони 1 хвилину. Вони повинні трохи пожовтіти. За допомогою вилки розкласти їх в банки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

🥒В літрову банку дайте 1 ст. л солі і 1 ст. л цукру.

🥒Залийте окропом і закрутіть кришкою. Банки добре укутайте і нехай так постоять, поки не охолонуть.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо. Рецепт хороший також і тим, що приправа зберігається поза холодильником, у прохолодному приміщенні.

Як повідомляв портал Знай.ua, яловичина з болгарським перцем — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим, страва буквально тане у роті.

Також Знай.ua писав про рецепт приготування натуральної домашньої фанти з абрикосів