Директор київського пологового будинку "Лелека" Валерій Зукін повідомив на своїй Facebook-сторінці про те, що новонароджену дівчинку, яку батьки залишили в цій клініці, прооперували.

Дитина народилася з некритичним вадою розвитку, але ніякі аргументи не змогли змінити рішення батьків відмовитися від новонародженої.

Стан дитини після операції, за його словами, поки нормальний.

Після посту про дитинку відгукнулися багато небайдужих людей. Багато пропонували удочерити дівчинку.

Але допомогти з питанням усиновлення клініка не має права. Всім, хто бажає допомогти дитині, необхідно звертатися у відповідні державні органи - служби опіки та служби з питань захисту дітей.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зукін подякував усім за пропозицію допомоги. Сказав, що пологовий будинок здатний допомогти дитині і поки справляється з ситуацією.

"Але ми дійсно хочемо на цьому прикладі привернути увагу суспільства до проблеми, вкрай актуальною для України. За даними статистики таких дітей в Україні чимало", - написав Валерій Зукін.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Маленький львів'янин бореться з рахітом, страшна хвороба отруює дитині життя: "Врятуйте Марчика!"

Також портал «Знай.uа» писав Захоплення заручника в Полтаві: операція "Грім", пояснення Геращенко, вимоги загарбника і кадри з місця

Також портал «Знай.uа» писав, що Львів'янка стала мамою для дев'яти сиріт і навчила знедолених діток посміхатися: "Просто люблю"

https://www.youtube.com/watch?v=nl0EeZa4Rrc