Відомий синоптик Наталія Діденко заявила, що на вихідних частину України чекає нестерпна спека, а іншу – короткочасні дощі.

Відповідний прогноз погоди вона оприлюднила на власній сторінці в Facebook.

"25-го липня в більшості областей України все ж переважатиме суха погода, проте в західних областях, а також у Вінницькій та Житомирській, пройдуть місцями короткочасні грозові дощі. У неділю, 26-го липня, в західній частині України дощі можуть бути сильними. Температура повітря вихідними очікується високою. Протягом дня +25+30 градусів, на Півдні +27+33 градуси. У неділю на Заході стане свіжіше", - розповіла Діденко.

Скріншот допису

Також вона дала чіткий прогноз погоди і щодо центру України – Києва, де, за її словами, також очікується дощ та висока температура.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"У Києві в суботу - без істотних опадів, хіба ввечері та вже у неділю - ймовірний дощ з грозою. Температура повітря дозволить брати мінімум речей на відпочинок, очікується +26+29 градусів. Але все ж киньте в торбу парасолю та на вечір щось із довгим рукавом", - додала вона.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. сильніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.