Як відомо, після перельотів від багажів мало що залишається уцілілим. Українські журналісти вперше вирішили провести розслідування на території закритого об'єкту. Їм вдалося під прикриттям потрапити до київського аеропорту. Журналіст програми "Таємний агент" Олександр Адамлюк працював там вантажником, і поділився усіма таємницями з українцями. Про це стало відомо Знай.ua з власних джерел.

Таємний агент

"Для працівників аеропорту ваш чемодан – бейсбольний м'яч, який треба швидко закинути в літак, або вивантажити з нього. Коли я намагався акуратно перекладати валізи з візка на стрічку, то наставники сказали, що роблю все правильно. І показали майстер-клас – вони кидали багаж з відстані двох метрів", - розповів Адамлюк.

Також журналіст повідомив, що валізи літали та розбивалися один об одного. Деякі навіть розкривалися, і з них висипалися речі.

"В кінці зміни я заглянув під стрічку в багажному відділенні та побачив кладовище зламаних ручок і коліщаток. Уявляєте, тут таке ставлення до дорогих валізах пасажирів, які летять першим класом", - поділився він.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

До того ж, Олександр рекомендує всім мандрівникам ні в якому разі не віддавати своїх вихованців у багажний відсік.

"На моїх очах вантажник жбурнув на стрічку клітку з котом. Клітка летіла, як мішок з картоплею. Вода для кота вилилася. Рекомендую власникам тварини доплатити та взяти її в салон літака. Так ви збережете домашньому улюбленцю здоров'я та психіку", - порадив журналіст.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вантажник аеропорту назвав найбільш дражливу їх деталь у кожній валізі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", паспорта з програми "Дія" випустять українців за кордон.

Також "Знай.ua" писав, як уникнути головних помилок і не перетворити відпустку на болісне прощання з грошима.