Учень сільської школи на Івано-Франківщині склав чотири тести Зовнішнього незалежного оцінювання на 795 балів із 800.

Про це повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook його вчителька.

Оля Абрам, вчителька Перегінської школи №1, написала пост, у якому поділилась усіма досягненнями свого учня, Люкляна Олександра: “Попередньо школяр зайняв 1 місце в II етапі олімпіад із фізики, астрономії і англійської мови та 2 місце з математики. Учень здобув на III етапі олімпіад 2 місце з астрономії та 3 місце із фізики і англійської мови. Учень, який був зарахований до команди учасників у всеукраїнській олімпіаді з астрономії, яка на жаль не відбулася через карантин.Учень, який отримав 3 місце в олімпіаді із астрофізики, яка проводилась онлайн. Але найголовнішим його здобутком стали бали на ЗНО -795 із 800. Так це гордість нашої школи!"

ЗНО, фото з відкритих джерел
ЗНО, фото з відкритих джерел

Очікувано, що учень, який так багато призових місць взяв на олімпіадах з точних наук, здавав ЗНО з них же: математику юнак здав на 200, а фізику на 196. Окрім цих дисциплін, учень отримав 200 балів з української мови та літератури і 199 балів з англійської мови.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, В Україні стартувала додаткова сесія ЗНО: опубліковано дати та список предметів.

Також повідомлялося, що у мережі з'явилися відповіді на тести з географії, яке проводилося 15 липня.

Крім того, з'явилася інформація про те, що українські школярі продовжать навчання в очній формі навіть в умовах карантину.