Торгівля людьми залишається однією з найжахливіших проблем в Україні. Стати жертвою цього страшного явища може кожен. Особливо активізувалися шахраї з введенням безвізового режиму, коли почала процвітати трудова міграція без отримання трудових ліцензій та віз. Мінсоцполітики на своїй сторінці в Facebook опублікував інфографіку з номерами телефонів, за якими можуть звернутися за допомогою люди, які стали жертвами торгівлі людьми.

⚡️❗️Друзі, ділимось з Вами інфографікою з телефонами гарячих ліній для осіб, які постраждали від торгівлі людьми. ✅ ПОШИРЮЙТЕ! 👉 Детальніше: www.msp.gov.ua/timeline/Protidiya-torgivli-lyudmi.html

Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Donderdag 30 juli 2020


В інфографіці, опублікованій Міністерством соціальної політики, зазначено 9 номерів телефонів для різних випадків. Зокрема, якщо ви стали жертвою, і вам потрібна допомога, ви можете звернутися до Управління реалізації європейських стандартів рівності або на урядову гарячу лінію. Якщо вам необхідна евакуація, зверніться на гарячу лінію МЗС України.

Якщо ви хочете повідомити правоохоронні органи, можна звернутися в спеціальний відділ МВС України. Якщо ви – родич жертви, та бажаєте знайти зниклого людини, вам допоможе управління Інтерполу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Якщо ви опинилися в чужій країні, і через торгівлі людьми у вас виникли проблеми зі здоров'ям або вам потрібна психологічна реабілітація, вам допоможе телефон Міжнародного управління Червоного Хреста. Всі телефони відомств вказані в інфографіці.

Нагадаємо, гроші замість "Посилки для малюка" - у Мінсоцполітики виступили з незвичайною ініціативою для мам.

Як повідомляв Знай.uа, українцям затримають пенсії? У ПФУ назріває криза, не вистачає 3,4 млрд.

Знай.иа писав, українцям підвищать пенсії в два рази: у Мінсоцполітики озвучили терміни.