Страшна смертельна ДТП сталася на окупованому півострові Крим. В результаті аварії мікроавтобуса і причепа вантажівки загинуло 9 осіб, ще дев'ять — постраждали.

Подія сталася рано вранці на трасі “Таврида", яка знаходиться поруч з Білогірськом, через те, що водій автомобіля Mercedes Sprinter заснув за кермом і це призвело до зіткнення з іншим автотранспортом.

У мережі відразу з'явилося багато фотографій з місця подій, на яких відображений результат ДТП. На фото видно, в якому важкому стані знаходиться мікроавтобус марки Mercedes після зіткнення.

Аварія в Криму, фото: МНС Росії
Аварія в Криму, фото: МНС Росії

Відомо, що при цьому в автобусі перебувало кілька дітей, які були госпіталізовані, а водій мікроавтобуса займався приватним візництвом і віз людей у бік Сімферополя. Аварія сталася на прямій ділянці дороги. Серед постраждалих більшість туристів, але є і місцеві жителі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Були порушені кримінальні справи про порушення правил дорожнього руху та надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки.

Нагадаємо, кортеж віце-президента США Майкла Пенса потрапив у ДТП. В результаті автомобільної аварії постраждав як мінімум один поліцейський мотоцикл.

Як повідомляв "Знай.ua", штрафи за порушення ПДР і камери на дорогах.

Знай.uа писав про ситуацію під Львовом, в якій дід-шумахер злетів з мосту разом з онуками. ДТП сталася 29 липня о 20:00 в селі Пили, біля Жовкви. Водій, за словами свідків, їхав на великій швидкості і не впорався з керуванням.