В понеділок, 3 серпня в Україні очікується потепління та сонечко - у повсюди. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діенко на своїй сторінці у facebook.
Читайте Знай в Google News!
Синоптики Українського гідрометцентру прогнозують 2-3 серпня у східних, більшості центральних, Одеській, Миколаївській, Сумській та Львівській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

"Понеділок вдень осередки вологості спробують розмочити ідилічну антициклональну картинку в Центрі та на Півночі України, але навряд чи в них щось суттєве вийде", - зазначає синоптик.

За прогнозом синоптика, температура повітря вдень коливатиметься в комфортних межах, +22+28 градусів. У Києві завтра - чудовий синоптичний день. Без опадів та +24+26 градусів.
Із вівторка літо схаменеться, повернеться із осінніх гульок, і температура повітря почне відчутно бігти вгору. Вже з 4-го серпня і до кінця тижня очікується у більшості областей +26+31 градус, лише 5-го серпня дещо похолоднішає у західній частині України. Завтра - день елегантної погоди, не холодно, не спекотно, можна гуляти на вулиці після роботи довгенько.

Понеділок в Україні буде - канхветка! Антициклон на імя Claws організує красиву суху, переважно сонячну, погоду. Карта...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 2 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, улюблений курорт українців накрило градом
На Прикарпаття знову обрушилася негода. У популярному серед українців курортному місті Яремче випав потужний дощ, який супроводжувався градом, що побив весь урожай місцевим жителям.

Як повідомляв портал Знай.ua, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також Знай.ua писав, Львівщину знову накрила негода, сильні дощі та град